Nieuw: 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗛𝗼𝗺𝗲𝗼𝗽𝗮𝘁𝗵𝘆 in de 𝗛𝗲𝗮𝗹𝗔𝗱𝘃𝗶𝘀𝗼𝗿 𝗔𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗲 𝗨𝗽𝗴𝗿𝗮𝗱𝗲

Er is geweldig nieuws over de databases in uw HealAdvisor Analyse App, die het gebruik van Healy nog veelzijdiger en interessanter maakt. Het absolute hoogtepunt is zeker de toevoeging van Creatieve Homeopathie volgens Antonie Peppler in de Resonantie Module

Met Creatieve Homeopathie van Antonie Peppler is er nu een super interessante database beschikbaar in de Resonantie module van de HealAdvisor Analyse app. Deze bevat de essentie van Peppler’s levenswerk corresponderende met de belangrijkste homeopathische middelen naar de psyche. Hiermee kun je in het informatieveld analyseren welke psychische en emotionele patronen het meest toe zijn aan harmonisatie. Creatieve Homeopathie is verkrijgbaar in 38 talen.

𝗪𝗵𝗼 𝗶𝘀 𝗔𝗻𝘁𝗼𝗻𝗶𝗲 𝗣𝗲𝗽𝗽𝗹𝗲𝗿?
De Duitse therapeute Antonie Peppler creëerde Creatieve Homeopathie en richtte het Centrum voor Creatieve Homeopathie op. Zij is de auteur van 5 baanbrekende werken over creatieve homeopathie. Het verlangen om anderen te helpen hun individualiteit te erkennen, zich te bevrijden van manipulatie en persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen, leidde Antonie Peppler naar haar werk als therapeut en homeopaat. De systematische decodering van de psychische correspondentie van homeopathische substanties is een van haar meest opmerkelijke verwezenlijkingen.

Om de nieuwe databases te synchroniseren moet u verbonden zijn met het internet en de HealAdvisor Analyse App opnieuw opstarten. U kunt de synchronisatie handmatig starten door naar de cloud instellingen te gaan en te tikken op “Synchroniseer wijzigingen”.

Veel plezier met het uitproberen van de nieuwe mogelijkheden!

X-MIR

makeup