[rev_slider_vc alias=”home-2-11″]
Het apparaat dat het ideale water voor uw lichaam creëert

CellPower Water fles

De CellPower Water fles van Nuno Nina is het essentiële instrument voor degenen die elektrotherapiesessies doen (zoals Healy en TimeWaver), om de voordelen te maximaliseren.

Water is essentieel voor het leven op aarde. Ons lichaam wordt vaak vergeleken met een microkosmos: het kan ook niet functioneren zonder water. Alle lichaamsprocessen zijn afhankelijk van water. Water reguleert de lichaamstemperatuur, helpt gewrichten soepel te houden en beschermd de weefsels en organen in ons lichaam.

De watermoleculen zorgen via ons bloed, plasma en lymfevocht voor het transport en distributie van voedingsstoffen, waterstof en zuurstof naar onze cellen en helpen verder de afvalstoffen uit de cellen en het lichaam af te voeren. Een goed gehydrateerd lichaam verzacht de belasting op de nieren en lever, helpt met het doorspoelen van afvalstoffen en zorgt ervoor dat er geen constipatie optreedt. Water voorziet alle weefsels van vocht, denk hierbij aan mond, ogen, neus en huid. Water ligt aan de basis van bloed, verteringssappen, urine en zweet. Vocht wordt verder vastgehouden in spierweefsel, vet en botten. Wanneer we niet genoeg water drinken, bestaat de kans op dehydratie (uitdroging). Als je beseft dat genoeg water drinken belangrijk is, dan is de kwaliteit van dat water natuurlijk ook belangrijk!

“DE EERSTE STAP NAAR EEN GEZOND LEVEN IS HET DRINKEN VAN HET JUISTE WATER.”

VIDEO (EN)

Ontdek wat de CellPower Water bottle uniek maakt op de markt

"Wij beschouwen gezondheid als rijkdom en daarom besparen we niet op veiligheid, technologie en kwaliteit." - Nuno Nina Hoewel gehydrogeneerd water tal van gezondheidsvoordelen heeft, produceert 97% van de flessen op de markt schadelijke stoffen - chloor, ozon, enz. - die je uiteindelijk binnenkrijgt. Als het om je gezondheid gaat, wordt goedkoop duurkoop.

CELLPOWER WATER® BOTTLE HELPT JE GEZONDHEID NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN.

OPMERKING

Disclaimer

Nuno Nina’s theorieën zijn gebaseerd op zijn kennis van wiskunde, natuurkunde en scheikunde, die hij inbracht op het gebied van gezondheid en toepaste in zijn klinische praktijk.
De mening van Nuno Nina mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel overleg met een gekwalificeerde zorgverlener.

Hoewel Mirnergy zich inspant om de informatie op deze pagina’s actueel te houden, wordt geen garantie of waarborg gegeven betreffende de nauwkeurigheid, geschiktheid of actualiteit van de informatie.  De verantwoordelijkheid voor de interpretatie van alle informatie en het gebruik ervan ligt uitsluitend bij de gebruiker.

makeup