Hoe werkt Healy?

Gezonde cellen - gezond lichaam!

Alles in het lichaam heeft zijn eigen trilling of frequentie. Wanneer deze frequenties verstoord worden, ontstaat er disbalans in ons lichaam en vermindert de functie van een cel, weefsel, orgaan of wat er dan ook verstoord is. Het menselijk en dierlijk lichaam zit zeer slim in elkaar. Wanneer iets niet helemaal 100% functioneert, heeft het lichaam allerlei manieren om het slecht werkende deel te compenseren. Zo probeert het lichaam balans en harmonie te behouden. Een lichaam is dus prima in staat om disbalans te compenseren, alleen kost dat erg veel energie en levert het stress op voor je lijf. Kortdurende stress is geen probleem, maar als stress lange tijd aanhoudt, dan ondervind je er last van. Denk aan lage weerstand, vage pijnen, vreemde kwaaltjes, allergieën, slecht slapen etc.

De Healy frequentieprogramma’s helpen het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Vergelijk het met je radio. Wanneer je radio niet goed is afgestemd, stoort hij. Zo is het met je lichaam ook. Dit kun je oplossen door gedurende een bepaalde tijd de juiste frequenties aan te bieden aan het lichaam, waardoor de verstoorde frequentie in het lichaam gelijk gaat lopen aan de frequentie die je aanbiedt. Je lichaam past de verstoorde frequentie aan aan het optimale signaal en reset zichzelf als het ware. Resultaat? Je lichaam pakt de optimale frequentie op en komt terug in balans waardoor het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.

Een frequentieprogramma bestaat uit vele verschillende frequenties. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequenties ligt echter niet vast. In de Healy zit een sensor die iedere tien seconden analyseert welke frequentie op dat moment nodig is en voor hoe lang. Een behandeling met de Healy is daardoor nooit hetzelfde en geeft iedereen op ieder moment alleen wat hij nodig heeft.

If you want to find out the secrets of the universe think in terms of energy & vibration

– Nikola Tesla
TimeWaver technologie

Realtime frequentie analyse

Healy is de opvolger van de Time Waver systemen. Tot nu toe is de TimeWaver technologie alleen professioneel gebruikt, waarvoor dure en complexe hardware en uitgebreide training van de therapeut nodig is. Een ervaren team van ontwikkelaars en ingenieurs, dat aan de TimeWaver systemen had gewerkt, wilde de complexe technologie omvormen naar een compact en gemakkelijk te gebruiken apparaat. Met als resultaat: Healy!
De wearable voor een holistisch gezond leven!

Klein en draagbaar

Healy is een apparaatje van 5x5cm en heeft een wisselwerking met het lichaam via elektroden, die als armband om de pols, als oorclip of als kleefelektroden worden gedragen. Healy wordt bestuurd via Bluetooth vanaf een smartphone of tablet.

Bekijk hier de VIDEO:

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Medisch gecertificeerd

Healy is een gecertificeerd medisch product waarvan de volgende behandelingen officieel zijn erkend: de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.
Healy is ook in te zetten bij tal van andere aandoeningen; denk aan rust, balans, concentratie, zelfvertrouwen, conditie, hormonen en leeftijdsgebonden ongemakken. Deze toepassingen worden echter niet erkend door de reguliere geneeskunde.

De ontwikkeling van Healy, het testen en voorbereidend werk voor de goedkeuring als medisch apparaat en de productie hebben volledig in Duitsland plaats gevonden. Healy is een Klasse IIa medisch apparaat, een kwaliteitsproduct dat voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.

Analyseer en harmoniseer je energie centra

Aura Analyse

De Aura Analyse Module is beschikbaar vanaf de Resonance Plus editie. Hiermee kan een analyse gemaakt worden waarbij aangegeven wordt hoe de energieverdeling van de chakra's is op het moment van meten. Het geeft inzicht in jouw thema's en voor therapeuten biedt het een mooi startpunt voor coaching. Daarbij kunnen de optimalisatiefrequenties worden doorgegeven zonder elektroden waardoor er geen contra indicaties zijn voor de behandeling.
makeup