GRATIS AURA & RESONANTIE ANALYSE

Tijdelijke aanbieding

Krijg inzicht in je energie balans en doe de gratis Analyse.
Met de HealAdvisorAnalyse app van de Healy Resonance maak ik een scan in het informatieveld om zo de energieverdeling van je chakra's te analyseren.

De daaruit voortvloeiende optimalisatiepatronen kunnen worden toegepast om emotionele onevenwichtigheden in evenwicht te brengen.
Je kunt dit ook gebruiken als aanvulling op het toedienen van remedies.

Op afstand mogelijk

Hoe?

Door de quantum sensor is de analyse op afstand mogelijk. Het enige wat ik van je nodig heb is:
- n.a.w.-gegevens
- telefoonnummer
- geboortedatum
- een pasfoto

Kom in actie; neem contact met mij op en ontvang jouw persoonlijke analyse!

Disclaimer

Opmerking

Al mijn diensten zijn geen vervanging van de eventuele behandeling en medicatie door je reguliere arts. Ik stel geen diagnose en zal dan ook NOOIT adviseren of aansturen om te stoppen met medicatie gebruik dan wel reguliere zorg. Je bent zelf verantwoordelijk om een behandeling door de reguliere geneeskunde te ondergaan dan wel voort te zetten.

Healy is in Europa een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

makeup