Gratis Coherentie programma

Wat een feest, wat een mooi cadeau!

Alle gebruikers die sinds januari, 2019 hun Healy hebben gekocht, ontvangen het Healy Coherence Programma gratis.

Wanneer je je hart en je hersenen harmoniseert worden elk orgaan, alle systemen in je lichaam geharmoniseerd. Het is het een hotline naar het onderbewustzijn zonder hypnose. Het synchroniseren van alle systemen noemen we coherentie.

Coherentie is dus de mate van samenhang tussen je hart en hersenen die bijvoorbeeld meetbaar is in je HRV (Heart Rate Variability). HRV zijn de verschillende tijdsintervallen tussen de hartslagen. HRV geeft ons belangrijke informatie over onze veerkracht, vitaliteit en toestand van het lichaam op dat moment. Bij een hoge coherentie is er sprake van een optimale fysiologische toestand waarin je je goed voelt en optimaal presteert.

Op basis van nauwkeurig onderzoek van natuurkundige, kosmologische en biologische gegevens hebben Nederlandse wetenschappers onlangs een frequentiepatroon ontdekt dat de basis lijkt te zijn van alle leven en materie. Het patroon komt nauw overeen met de Tetraktys, de universele sleutel die de kern vormt van de antieke harmonie en die meer dan 2500 jaar geleden door Pythagoras werd ontdekt.

Om de harmonisatie van het bio-energetisch veld (BEF) te bevorderen, heeft Healy de 214 coherente hoofdfrequenties gecombineerd in het Healy Coherence Programma. De verwachting is dat dit een reuzenstap zal zijn naar het mogelijk maken van een nieuwe gemoedstoestand, en een aanzienlijke verbetering van het geestelijk evenwicht, de mentale stabiliteit en de algemene soepelheid voor alle Healy-gebruikers.

Coherentie, als optimale fysiologische staat, is de sleutel tot het versterken van veerkracht om bijvoorbeeld flexibel om te kunnen gaan met dagelijkse uitdagingen. Om je doel voor ogen te houden in het leven, om je te brengen waar jij in het leven hoort.

Ook wereldwijd kun je coherentie inzetten! Het elektromagnetisch veld van het hart is een belangrijke drager van emotionele informatie. Een compassievol leven vanuit een staat van coherentie kan de vibratie van de mensen om ons heen en onze planeet positief beïnvloeden.

Hart-brein harmonie ofwel coherentie stelt je in staat om je volledig potentieel te benutten.

Jezelf in een toestand brengen waarin je optimaal kan leren, groeien en herstellen. Dat wil jij toch ook?

X-MIR

makeup