Healy frequenties zonder kabels!

Met de Healy Coil komt er een superhandig accessoire voor Healy-gebruikers beschikbaar, die meer bewegingsvrijheid en comfort biedt. 

Een nieuw en uniek Healy accessoire.

Er kunnen momenten zijn dat je het gebruik van kabelelektroden onhandig of ongemakkelijk vindt. In deze situaties kun je nu de Healy coil gebruiken waarmee u Healy frequenties overbrengt zonder kabels! Een coil die gebaseerd is op het principe van veldvrije golven, een ideaal medium voor kabelloze transmissie van geïndividualiseerde microstroom frequentie (IMF) Healy-programma’s in het bio-energetischeVeld (BEF)!

De Healy coil is een aanvulling en geen vervanging voor de kabelelektroden: Kabelelektroden worden zowel gebruikt voor het beïnvloeden van het bio-energetisch veld als voor microstroom toepassingen op het fysieke lichaam; terwijl de Healy coil alleen kan worden gebruikt voor Healy IMF programma’s, NIET voor op microstroom gebaseerde programma’s.


De geniale uitvinder en natuurkundige Nikola Tesla (o.a. bekend door zijn uitvinding van het AC of wisselstroom stroomsysteem) besteedde een groot deel van zijn creativiteit en tijd aan experimenten aan te tonen dat onder perfecte resonantie, verliesloze draadloze transmissie van energie en informatie over lange afstanden mogelijk is.

De Amerikaanse kwantumfysicus en filosoof David Bohm voorspelde een dergelijk effect in 1959 en het werd experimenteel bewezen niet lang daarna. Dit zogenaamde Aharonov-Bohm effect werd aangewezen als één van de zeven wonderen van de kwantum World door het tijdschrift New Scientist. Deze veldloze golven, die ook wel “Nulvelds Frequenties” worden genoemd (ZFF) worden genoemd, ontstaan uit twee tegengestelde magnetische velden die elkaar opheffen met de magnetische vectorpotentiaal (Aharanov-Bohm effect) niettemin onveranderd blijft. ZFF kunnen dus resoneren met biologische organismen zonder de overdracht van fysieke energie. Op deze manier kunnen frequenties worden overgebracht via veldloze golven, zonder gebruik kabels. Zuivere informatie is vibrerend. Op een soortgelijke manier werd de Healy coil ontworpen om veldvrije effecten uit te oefenen op het bio-energetische Veld.

Opmerking: Deze informatie is alleen voor gebruik in de Europese Unie en Azië. De Healy coil en Healy's geïndividualiseerde microstroom Frequentie (IMF) programma's zijn geen medische toepassingen. Ze zijn niet bedoeld te genezen, te behandelen, te verzachten, te diagnosticeren of ziekte te voorkomen, zijn niet beoordeeld door een aangemelde instantie en maken geen deel uit van een conformiteit beoordelingsprocedure krachtens de MDD/MDR.
makeup