Ik maak graag kennis met je.

Mijn naam is Mirjam Smit. Mijn passie voor vitaliteit, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling hebben mij hier gebracht.

Ik ben ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee leren omgaan zie ik als toevoeging in ieders leven.

Mijn ontvangen kennis deel ik graag om mensen een stukje verder te helpen in hun bewustwordingsproces, zodat een ieder kan profiteren en een beter leven kan creëren voor zichzelf.

Mijn missie is mensen te helpen hun fysieke, mentale en emotionele systemen in evenwicht te brengen met de intuïtieve begeleiding van hun hart en de Healy. Ik geloof dat wanneer we ons hart en onze geest op één lijn brengen en verbinden met anderen, we de hogere mentale, emotionele en spirituele capaciteiten wakker maken die vaak sluimerend aanwezig zijn.

In mijn werk als HeartMath Therapeut & Pranic Healer werk ik met energie aan balans, veerkracht en harmonie tussen hoofd, hart en lichaam. Ik streef ernaar om mijn sessies altijd met passie, compassie en een oprecht verlangen om levens te transformeren uit te voeren.

De Healy is een combinatie van mijn werkzaamheden in een apparaat. Healy maakt het mogelijk dat ik veel mensen tegelijk kan helpen.

Ik help je graag de juiste keuze te maken.  Ik kan je ook de Healy laten ervaren door een kennismakingssessie/proefbehandeling te boeken. Of misschien wil je wel partner worden, dan kan ik dat voor je regelen!

Een holistisch gezond leven is voor iedereen toegankelijk! Als iedereen gezonder, meer in balans is en meer liefde kan ervaren en geven zorgen we er samen voor dat de wereld een steeds harmonieuzere plek is om te leven. Voor ons en voor onze kinderen…

Voor meer info over mij en mijn werkzaamheden vind je op https://mirnergy.nl/

makeup