Voor jong en oud

Super veelzijdig

Holistische Gezondheid is het gevoel van eenheid en samenhang van lichaam, geest en ziel, het ervaren van een allesomvattend welzijn en vitaliteit. Het stelt je in staat om ten volle aan het leven deel te nemen. Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn belangrijk voor geluk en levenskwaliteit. Maar gezond zijn is niet vanzelfsprekend, bovendien betekent gezondheid voor iedereen iets anders.

Ben je op zoek naar alternatieve manieren om pijntjes of ongemak te verbeteren?
Wil je de balans tussen je lichaam, geest en ziel herstellen?
Meer vreugde en vitaliteit ervaren en je gevoel van welzijn verbeteren?
Of gewoon je algehele welzijn ondersteunen?

Healy is gecreëerd om je te helpen bij het bereiken van deze doelen. Daarbij is de toepassing eenvoudig waardoor iedereen, jong en oud, het kan gebruiken.

Healy helpt je om je vitaliteit te vergroten, de stroom van je energiereserves te verbeteren en je energiereservoirs te activeren.

Op verschillende gebieden inzetbaar

Eén product voor het hele gezin

Gezondheid

Fitness

leren

beauty

bio energe-tische balans

Beroep

feiten en cijfers

40 LANDEN

In meer dan 40 landen wordt de Healy ™ en de TimeWaver-informatieveldtechnologie gebruikt.

2000 BEOEFENAARS

Dagelijks gebruiken meer dan 2000 beoefenaars de producten van TimeWaver en Healy.

500.000 APPLICATIES

TimeWaver®- en Healy-technologie meer dan 500.000 toegepast bij cliënten.

HEALY KAN JE O.A. HELPEN BIJ:

 • Chronische pijn
 • Slaapstoornissen
 • Depressie
 • Stress
 • Hormonale disbalans
 • Gebrek aan concentratie
 • Verzwakt immuunsysteem
 • Ophoging gifstoffen
 • Achterblijvende sportprestaties
 • Verslaving
 • Menopauzale klachten
Voor de Healy mét elektroden

Contra-indicaties

Contra-indicaties voor het gebruik van de Healy met elektroden: tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij pacemaker of andere elektronische implantaten, bij metalen voorwerpen/implantaten in het te behandelen gebied, niet op kapotte huid of delen van de huid die behandeld zijn met radiotherapie of bij koorts.
Als u Healy gebruikt terwijl u medicijnen gebruikt, raden wij u aan om de dosis periodiek te laten controleren door uw arts, vooral als u de volgende medicijnen gebruikt:
- Bloedverdunners
- Antidiabetica
- Bloeddrukverlagende medicatie
- Hormonen (vooral schildklierhormonen)
- Bètablokkers
Healy en zijn toepassingen zijn alleen geschikt voor volwassenen boven de 18 jaar. Onvoldoende gegevens zijn beschikbaar voor gebruik door
minderjarigen.
Bij deze contra-indicaties kan je de Healy Resonance wél gebruiken.
opmerking

DISCLAIMER

Healy is in Europa een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.
“Professioneel, behulpzaam, leergierig, betrouwbaar, iemand die werkt vanuit het hart en doorgaat tot ze exact weet waar ze het over heeft. Zo heb ik Mirjam leren kennen met Healy.
De fijngevoeligheid die Mirjam van nature heeft, blijkt een zeer waardevolle tool wat ze schijnbaar moeiteloos inzet ter verbetering van de gezondheid van haar klanten in zowel lichaam als geest. Ze pikt pijnpunten snel op en weet deze, met haar brede scholing op verschillende gebieden, liefdevol om te zetten naar een programma wat specifiek bij jou past.”

– Femke –

makeup