Taaadaaa...

Hier is hij dan; de NIEUWE MagHealy!

Bel voor meer informatie 06-14324834
De wearable voor een holistisch gezond leven!

DIT IS HEALY

Healy, het draagbaar apparaat voor holistische gezondheid, welzijn en vitaliteit. Handzaam en uniek. Met Bluetooth verbinding kun je jouw Healy bedienen via je telefoon. Het gebruikt geïndividualiseerde frequenties om je lichaam en geest in balans te brengen. Healy ondersteund je zelfherstellende vermogen en helpt je veerkrachtiger te worden. Er zijn verschillende Healy opties en verschillende Healy programma's voor belangrijke facetten van het leven.
Healy passend bij jou behoeften

Toepassingsgebieden

Healyworld

Bekijk de Healy introductie video

Jaren succesvolle kennis en ervaring gebundeld

De combinatie van Nuno’s ervaring in frequentietherapie en het werk van Marcus in de quantum geneeskunde heeft geleid tot de ontwikkeling van de dure en complexe Timewaver technologie voor professioneel gebruik. Deze technologie is nu middels Healy voor iedereen bereikbaar.  Healy is klein en makkelijk te gebruiken.  Healy is er voor jou!

Redenen om voor Healy te kiezen

waarom kies je voor Healy

Healy heeft mij overtuigd

Nu is het jouw beurt!

Mijn naam is Mirjam.  Ik help je graag de juiste keuze te maken.  Ik kan je ook de Healy laten ervaren door een kennismakingssessie/proefbehandeling te boeken. Of misschien wil je wel partner worden, dan kan ik dat voor je regelen!

In mijn werk als HeartMath Therapeut en Pranic Healer werk ik met energie aan balans, veerkracht en harmonie tussen hoofd, hart en lichaam. De Healy is een combinatie van mijn werkzaamheden in een apparaat. Healy maakt het mogelijk dat ik veel mensen tegelijk kan helpen. Zo wordt een holistisch gezond leven voor iedereen toegankelijk. Als iedereen gezonder, meer in balans is en meer liefde kan ervaren en geven zorgen we er samen voor dat de wereld een steeds harmonieuzere plek is om te leven. Voor ons en voor onze kinderen…

Wil je meer meten over mij of mijn werkzaamheden kijk dan op https://mirnergy.nl/

Kies de Healy die jou het beste past!

Healy opties

euro
504,57
euro
1012,77
euro
1511,29
euro
229,90
Boek nu een gratis demo bij Mirjam

Boek een demo

  Vul hier je naam in (verplicht)
  Vul hier je telefoonnummer in (verplicht)
  Vul hier je e-mail in (verplicht)

  Ik neem contact met u op
  OPMERKING

  Disclaimer

  Healy is in Europa een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

  De andere toepassingen, de geïndividualiseerde microstroomfrequentieprogramma’s (IMF) van de Healy zijn geen medische toepassingen. Ze zijn niet bedoeld om ziekten te genezen, te behandelen, te verzachten, te diagnosticeren of te voorkomen, zijn niet beoordeeld door een aangemelde instantie en maken geen deel uit van een conformiteitsbeoordelingsprocedure volgens de MDD/MDR. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor referentie- en onderwijsdoeleinden.  Zij mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. U moet dergelijk advies altijd inwinnen bij een gekwalificeerde medische professional.

  Hoewel Mirnergy zich inspant om de informatie op deze pagina’s actueel te houden, wordt geen garantie of waarborg gegeven betreffende de nauwkeurigheid, geschiktheid of actualiteit van de informatie.  De verantwoordelijkheid voor de interpretatie van alle informatie en het gebruik ervan ligt uitsluitend bij de gebruiker.

  makeup